Operationeel talent werven via Social Media

Onze succesvolle methode

De voordelen van
recruitment marketing

Vergroot het aantal en de kwaliteit van potentiële kandidaten
Bereik ook de latente doelgroep en voorkom mismatches
Bespaar tijd met een efficiënt wervingsproces en meetbare resultaten
Versterk je employer brand en trek meer sollicitanten aan
Bespaar duizenden euro’s en behoud je focus op belangrijke taken

Hoe wij jouw succesvolle wervingsreis vormgeven

Kennismaking

We bellen je nadat je jouw gegevens hebt achtergelaten of je plant direct een webmeeting in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw behoeften, wervingsproblemen en hoe onze methode jou kan helpen. We ontdekken ook of er een klik is.
Justin en Barry, oprichters van Finddle

Doelgroepsanalyse

Bij Finddle voeren we een grondige doelgroepsanalyse uit. We kijken naar interesses, online zoekgedrag en demografische kenmerken om jouw doelgroep effectief in kaart te brengen.

Creatieve content

Onze getalenteerde collega’s creëren aantrekkelijke visuals en overtuigende teksten. Hiermee communiceren we de unieke kenmerken en voordelen van jouw bedrijf, trekken we de aandacht van sollicitanten en stimuleren we hen om te solliciteren.

Gebruiksvriendelijke sollicitatieformulieren

We maken gebruik van gebruiksvriendelijke digitale sollicitatieformulieren om aan te sluiten bij de behoeften van moderne sollicitanten. Hiermee kunnen zij snel en efficiënt solliciteren via elk apparaat, terwijl jij als werkgever alle belangrijke informatie ontvangt. We streven naar een naadloze ervaring voor zowel kandidaten als klanten.

Opvolging en optimalisatie

Na de lancering van de campagne ontvang je een overzicht van alle sollicitanten in realtime. We blijven in contact om de voortgang te bespreken en de campagne te optimaliseren. Samen vergroten we de kans op succes!
Bij Finddle zorgen we ervoor dat het wervingsproces helder en effectief verloopt, met als resultaat gekwalificeerde kandidaten die bijdragen aan jouw operationele succes.

Klant aan het woord

Kennismaken?

Wil je meer weten over Finddle en onze werkwijze? Leuk! Laten we kennismaken om elkaar beter te leren kennen. Zo kijken we samen waar jouw behoeftes liggen en hoe wij hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Laat je gegevens achter

recruitment marketeer in kantoor

Ambroos Brouwer

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat je email of telefoonnummer achter. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.