Leer ons beter kennen

Met ons team van gedreven specialisten vinden wij de echte toppers die jouw operatie op volle toeren laten draaien. Onze slimme recruitment marketeers en creatieve contentcreators vormen een hecht team en werken dagelijks aan succesvolle wervingscampagnes.

Waarom doen we wat we doen?

Bij Finddle geloven we dat succes en groei afhangen van toptalent binnen de operatie. Met onze innovatieve aanpak veranderen onze recruitment marketeers de manier waarop talent wordt gevonden. Samen doorbreken we de status quo en creëren we een positieve impact op de groei en resultaten van onze klanten.

Kernwaarden van Finddle

Servicegerichtheid

We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten door middel van persoonlijke begeleiding en zorgvuldige ondersteuning.

Kwaliteit

We streven ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren in ons werk, waarbij we zorgvuldigheid en nauwkeurigheid hanteren bij het werven van kandidaten.

Snelheid

We begrijpen het belang van tijd in het recruitmentproces en zorgen voor snelle en efficiënte oplossingen, waardoor onze klanten vacatures snel kunnen invullen en hun bedrijfsvoortgang niet belemmerd wordt.

Resultaatgericht

We zijn gefocust op het behalen van meetbare resultaten voor onze klanten, zoals het aantrekken van hoogwaardige kandidaten en het verminderen van de kosten per aanname, waardoor hun recruitmentdoelen worden bereikt.

Innovatie

We dagen traditionele wervingsmethoden uit en streven naar continue verbetering en innovatie in onze aanpak, om zo nieuwe en effectieve manieren te vinden om het beste talent aan te trekken en klanten te helpen groeien. Denk aan big data, AI etc.

Onze expertise en ervaring

Bij Finddle geloven we dat echte expertise voortkomt uit ervaring en bewezen resultaten. We hebben een bewandelde weg van succes, ondersteund door indrukwekkende cijfers en getallen. Onze aanpak spreekt voor zich: cijfers zeggen meer dan duizend woorden. Wij vullen 8 op de 10 vacatures binnen 4 weken in. Ontdek hoe onze bewezen expertise jouw wervingsdoelen kan verwezenlijken.

Kosten bespaard per vacature
0 +
Succesratio
0 %
Gemiddelde tijd per invulling
0 weken

Dit zeggen onze klanten​

Pas jij bij ons?

Onze ideale klant is een organisatie die waarde hecht aan resultaten, betrokkenheid en goede communicatie. We selecteren zorgvuldig met wie we samenwerken en kijken naar een goede match. Als je voor een échte samenwerking wilt gaan, een duidelijk beeld hebt wat je sollicitanten te bieden hebt en plezier hebt in het proces, passen we zeker bij elkaar.

Kennismaken?

Wil je meer weten over Finddle en onze werkwijze? Leuk! Laten we kennismaken om elkaar beter te leren kennen. Zo kijken we samen waar jouw behoeftes liggen en hoe wij hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Laat je gegevens achter

recruitment marketeer in kantoor

Ambroos Brouwer

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat je email of telefoonnummer achter. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.