FAQ - Veelgestelde vragen

Wij hebben een eigen marketingafdeling of bureau die dit op kan pakken. Wat doen jullie anders?

Goede vraag! En het antwoord is simpel. Wij zijn een recruitment marketing bureau. Onze hele methodiek en werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring, specifiek voor vacatures. We zijn continu bezig met het testen en verbeteren van alles wat we doen. En laten we eerlijk zijn.. voor het echte werk breng je je fiets ook gewoon naar de fietsenmaker. Ook als je zelf je banden kunt plakken.

Waarom zou ik niet met mijn eigen recruiter werken?

Hoewel het inzetten van een recruiter zinvol kan zijn, zijn traditionele methoden vaak arbeidsintensief en beperkt effectief. Met onze innovatieve recruitment marketing aanpak vergroten we het bereik, verbeteren we de kwaliteit van sollicitanten en zijn we kostenefficiënt. Ontdek de voordelen van onze vernieuwende aanpak.

Wat zijn de voordelen van het uitzetten van mijn vacature bij Finddle ten opzichte van vacaturebanken?

Bij Finddle bereiken we een kwalitatieve doelgroep, waaronder passieve werkzoekenden, die traditionele kanalen zoals vacaturebanken vaak niet bereiken. Hierdoor vergroot je de kans op het vinden van waardevolle werknemers met ervaring en vaardigheden.

Zit mijn doelgroep wel op social media, zoals facebook en instagram?
‘Mijn doelgroep zit helemaal niet op Facebook of Instagram!’ Dit is een uitspraak die wij vaak voorbij horen komen. Dit is echter onjuist en louter gebaseerd op gevoel, geen data.. Facebook en Instagram hebben dagelijks 14 miljoen gebruikers in Nederland. Bijna de gehele arbeidsmarkt is alleen al via deze kanalen aan te spreken.
Wat houdt de unieke geld-terug-garantie precies in?
Bij Finddle hanteren we een risicovrije aanpak waarbij je je geld terugkrijgt als we niet in staat zijn om sollicitanten voor jou te vinden.
Zit ik bij Finddle vast aan lange contracten en exclusiviteit?

Bij Finddle zit je niet vast aan lange contracten of exclusiviteit. Wij werken per vacaturecampagne, met flexibele duur. Je bepaalt zelf het aantal vacatures en hebt de vrijheid om op elk moment terug te komen voor nieuwe campagnes.

Zijn er referenties van klanten die kunnen bevestigen dat Finddle doet wat ze beweren?

Ja zeker, we hebben tevreden klanten die hun ervaringen delen en kunnen bevestigen dat we doen wat we beloven. Kom je graag met hen in contact? Laat he vooral weten! Dan regelen we dat.

Hoe zorgen jullie voor persoonlijke begeleiding tijdens de samenwerking?

We streven naar een prettige en vruchtbare samenwerking door continu persoonlijke begeleiding te bieden. Je hebt altijd één aanspreekpunt voor transparante en heldere communicatie.

Hoe snel gaan jullie aan de slag?
Gemiddeld staan de campagnes binnen 7 werkdagen online.
Welke materialen heeft Finddle van mij nodig en hoelang duurt dit?

Je bent zo klaar. Graag ontvangen wij alleen het functieprofiel en de unique selling points van het bedrijf en functie. Indien je al bruikbare foto’s en/of video’s hebt die je graag zou willen inzetten, stuur dat vooral mee. Dan kijken we wat we ermee kunnen doen! Anders gebruiken wij eigen foto’s.

Hoelang staat de campagne online?

Dat is geheel afhankelijk van jouw wensen en wat wij nodig achten voor een zo succesvol mogelijk verloop van de campagne. Onze campagnes staan in ieder geval minimaal twee weken online. 

Stond jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We horen graag van je!

Kennismaken?

Wil je meer weten over Finddle en onze werkwijze? Leuk! Laten we kennismaken om elkaar beter te leren kennen. Zo kijken we samen waar jouw behoeftes liggen en hoe wij hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Laat je gegevens achter

recruitment marketeer in kantoor

Ambroos Brouwer

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat je email of telefoonnummer achter. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.